Kapcsolat

Üzemeltető:
Fátyol Varázs Kft.
Székhely: 
3713, Arnót Petőfi S. 150/B

Adószám: 
23535101-1-05 

Telefon:
+36/30-724-4601

E-mail:                           

info@fps.co.hu

Nyitvatartás:
Hétfő-Vasárnap-ig: 
8.00 - 20.00

Beltéri csapatépítő program kitelepüléssel.

Új generációs kijutós játék, amely újfajta feladatmegközelítési módokban fejleszti az önismeretet, társismeretet, egymás közötti bizalmat, a kommunikációt és együttműködést, a problémamegoldást, valamint az időgazdálkodást. A kijutáshoz elengedhetetlen a csapatmunka!

A játékokat megtudjuk tartani saját telephelyükön, vagy a csapatépítő helyszínükön egy hotel konferencia termében vagy egy vendégház nappaliában, de akár egy kültéri rendezvényen is az egyik legfelkapottabb programként fogja megállni a helyét. 

Ezért a Mobil Szabadulós Játékot kiemelten ajánljuk csapatépítő tréningekre, Önkormányzati és Iskolai rendezvényekre, Céges családi napokra. 

Csapatépítés

3 játék történettel rendelkezünk, amikre egyedileg lettek külön-külön elkészítve hozzájuk tartozó eszközök. Játék tematikák: Retro, Sport, Kocsma.

A játékok teljesen mobilak, tehát kitudjuk telepíteni szinte bárhova. Egy tematika játékideje 45-60 perc, viszont ezt az Ön igényeinek megfelelően módosítható, hangolható. 

 A játékokat tematikánként min. 4- max. 10 fő tudja játszani. 

 

A cél, hogy adott időn belül megfejtsék a rejtvényt és ki tudják nyitni a kincsesládát! Természetesen akiknek sikerül kinyitniuk nem maradnak üres kézzel! 

"FIGYELEM Készen álltok? Indul az óra! 60 percetek van hogy megoldjátok a rejtélyt."

 

Csapatépítés kapcsolatfelvétel

Segítünk a tervezésben, szervezésben szívvel és lélekkel!

Cég/Szervet neve *:
Kapcsolattartó neve *:
Kapcsolattartó telefonszáma *:
Kapcsolattartó e-mail címe *:
Érdeklődés:
Árajánlat kérés:

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!