Kapcsolat

Üzemeltető:
Fátyol Varázs Kft.
Székhely: 
3713, Arnót Petőfi S. 150/B

Adószám: 
23535101-1-05 

Telefon:
+36/30-724-4601

E-mail:                           

info@fps.co.hu

Nyitvatartás:
Hétfő-Vasárnap-ig: 
8.00 - 20.00

Buborékfoci Debrecen - Szórakozás- Kikapcsolódás

Ezúton szeretnénk megismertetni Magyarország egyik legújabb, egyre népszerűbb és egyben legérdekesebb szabadidős, szórakoztató extrém sport tevékenységével, a Buborékfocival amit most már Debrecenben is kipróbálhat.

Tudjuk fogadni a Koppány Kalandpark - Koppány Fogadó területén, illetve igény esetén saját területekre is kitelepülünk.

A játékban 2*4 fős csapat mérkőzik meg egymással, a szabályok megegyeznek a normál fociéval, annyi különbséggel, hogy itt egymásnak ütközhetnek, fellökhetik egymást a játékosok! A játékosok egy nagy felfújható, műanyag buborékban játszanak és csak a lábuk van kint belőle térdtől lefelé. A játék kimagaslóan szórakoztató a résztvevők és a nézők számára egyaránt, mindemellett teljesen biztonságos, mivel a hatalmas buborék minden ütközéskor és eséskor megvédi a játékost. A játékhoz szintén szükséges egy bíró, aki segíti a gyors és gördülékeny játékot, figyeli a fizikai állapotokat, illetve játék közvetítőként fokozza a hangulatot. Az FPS Extreme Games az eredeti és legjobb minőségű buborékfoci felszerelést használja, ami a legerősebb TPU anyagból készült illetve megkülönböztető jelzéssel is el van látva.

A játékot kültéren és beltéren egyaránt lehet játszani, versenyszámnak is tökéletes, csapatépítő tréningeken, céges családi napokon, önkormányzati rendezvényeken, fesztiválokon  garantált az emberek figyelmének felkeltése, hangulatuk fokozása.

A játékhoz szükséges ideális pálya méret 30m*15m, viszont tudunk alkalmazkodni a helyszín adottságaihoz és lehetőségeihez.

 Kitelepülést vállalunk az ország egész területére!!!

Árakról bővebben ITT

 

Fontos információ, hogy a buborékfociaink max. 100 kg-ig terheltetőek, ezért 100 kg feletti játékosok sajnos nem szállhatnak bele! Előre is köszönjük megértésüket!

Buborékfoci kapcsolatfelvétel

Magyarország legszórakoztatóbb és legőrültebb focijátékát próbálhatod ki!

Név *:
E-mail *:
Telefonszám *:
Foglalás:
Érdeklődés:

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!

Buborékfoci Miskolc, Buborékfoci Debrecen, Buborékfoci Eger, Buborékfoci Nyíregyháza, Buborékfoci kitelepülés!!!