Kapcsolat

Üzemeltető:
Fátyol Varázs Kft.
Székhely: 
3713, Arnót Petőfi S. 150/B

Adószám: 
23535101-1-05 

Telefon:
+36/30-724-4601

E-mail:                           

info@fps.co.hu

Nyitvatartás:
Hétfő-Vasárnap-ig: 
8.00 - 20.00

Csapatépítés Debrecenben a Koppány Fogadó területé

Helyszín: Koppány Kalandpark területén található több hektáros erdő, továbbá a Koppány Fogadó előtti több foci pálya méretű gondozott füves terület. Itt van lehetőség és hely Lézerharcozni, buborékfocizni és extrém íjász játékot játszani.

Lézerharc/Paintball pályák:

1-es pálya: erdei pálya, a két bázist kicsi dombok alkotják, amik tökéletes fedezéket biztosítanak, illetve útvonalakat is alkotnak. 

2-es pálya: Erdei pálya természetes és épített fedezékekkel, a pálya közepén lövészárok található.

Változatos terepviszonyok, rengeteg fedezék, hatalmas terület, gyönyörű környezet jellemzi a számunkra is egyre izgalmasabb kültéri pályákat.

Csapatépítés DebrecenÚjdonság a csapatépítő programjaink között az általunk egyedileg kifejlesztett GPS Kincskeresős kalandjáték, ami a Koppány fogadó területi adottságaival karöltve kimagasló élményben részesíti a résztvevőket.

Másik újdonságunk a Mobil szabadulós játékunk, amit a fogadóban vagy akár kültéren is meg tudunk tartani. Újgenerációs szabadulós játék eszközeinkkel garantáljuk az egyedi és minőségi játékélményt. 

 

Az ide látogatók egy családias hangulatú nagyon barátságos vendéglátó egység szolgáltatásait is igénybe vehetik! Szívből ajánljuk Kovács Pali vendégszeretét!

 

 

 

 

 

 

 

Csapatépítés kapcsolatfelvétel

Mai ajánlatunk: Egy felejthetetlen, extra élményekkel megszórt, jól megtervezett, szeretettel meglocsolt CSAPATÉPÍTÉS!

Cég/Szervet neve *:
Kapcsolattartó neve *:
Kapcsolattartó telefonszáma *:
Kapcsolattartó e-mail címe *:
Érdeklődés:
Árajánlat kérés:

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!

 

Csapatépítés Debrecen, Lézerharc Debrecenben, Lasertag Debrecenben, Buborékfoci Debrecenben, Extrém Íjász Játék Debrecenben!