Kapcsolat

Üzemeltető:
Fátyol Varázs Kft.
Székhely: 
3713, Arnót Petőfi S. 150/B

Adószám: 
23535101-1-05 

Telefon:
+36/30-724-4601

E-mail:                           

info@fps.co.hu

Nyitvatartás:
Hétfő-Vasárnap-ig: 
8.00 - 20.00

Csapatépítés Tokaj-Hegyalján, Csapatépítés TarcalCsapatépítés Tokaj-Hegyalján Tarcalon a Gróf Degenfeld Kastélyszállóban!

 

Outdoor Csapatépítő programok:

- Lézerharc: Tokaji Borvidék egyetlen Lézerharc pályája a Gróf Degenfeld Kastélyszálló területén helyezkedik el. A pályához tartozik egy több szász négyzetméteres két szintes épület, illetve az azt körül ölelő gyönyörű fákkal, bokrokkal borított park. A Lézerharc pálya adottságai kitünőek a komolyabb taktikai, stratégiai csapatépítő játékokhoz is.

- Buborékfoci: Focizz úgy, hogy gyakorlatilag NINCS SZABÁLY! Mindezt teljesen biztonságosan, mivel egy hatalmas felfújt labdában helyezkednek el a játékosok úgy hogy csak a lábuk van kint belőle. Ezáltal a nagyobb ütközéseket is letompítja az erős de rugalmas anyagból készült buboréklabdák. Gróf Degenfeld Kastélyszálló területén kijelölt pályán garantáljuk, hogy nemcsak a játékosok fognak nagyon jól szórakozni, hanem az őket nézők is! 

- Extrém Íjász Játék: Magyarország legújabb csapatépítő programja a Tokaj-Hegyaljai térségben! Ha egy igazán különleges, extrém és egyedi programot szeretne a munkatársainak, akkor azt itt megtalálta. 

GPS Kincskeresés: 2019-es év legkeresetebb csapatépítő kalandjátéka! 10-80 főig játszható, a program kitelepíthető.  A csapatoknak orv vadászokkal a nyakukon, aligátorokkal teli folyókon kell átkellniük, halálos csapda folyóson keresztül kiszabadulni a saját élőbilincsükből tűzön és vízen keresztül. Garantáljuk az izgalmat, jókedvet és csapatmunkát.

Borkóstolás a Gróg Degenfeld Szőlőbirtokon: A birtokon tett pincelátogatás és bórkóstolás során betekintést nyerhetnek a magas színvonalon működő, tokaj-hegyaljai Gróf Degenfeld szőlőbirtok életébe. Nemcsak megismerkedhetnek a borászati technológiákkal, a feldolgozás folyamatával, de kínálatunkban öt (Standard), hét (Prémium), illetve nyolc (Delux) fajta bor kóstolása közül választhatnak.

 

Indoor csapatépítő programok:

- 1 perces ügyességi vetélkedő: A csapatok tagjainak 1 perc alatt különböző nehézségi szintű, kreatív ügyességi feladatokat kell megoldaniuk. Ez a csapatépítő játék feltárja az egyéni képességeket és a kreativítást ezen felül pedig kiváló szórakoztató program is egyben!

Mobil Szabadulós Játék: 

Akik még nem hallottak ezekről a csapatépítő játékokról, nekik röviden felvázolom, hogy mégis miről szólnak. Egy ilyen élő szabadulós-logikaCsapatépítés FPSi kalandjáték arról szól, hogy a csapat bekerül egy játéktérbe, ahol különböző tárgyakkal, szerkezetekkel, szituációkkal és problémákkal találkozik. A végső küldetés teljesítése érdekében a csapattagoknak a lehető leghatékonyabban kell összedolgozniuk. Érdemes közösen felmérni a terepet, aztán pedig közös megoldásokat keresni. Rá kell jönni, hogyan lehet egy szerkezetet működésre bírni, egy titkos ajtót kinyitni vagy pedig egy számzáras lakat kódját megfejteni. A játékban több feladatot kell megoldani, amely feladatok futhatnak akár párhuzamosan is, így nem muszáj leragadni egy-egy problémánál az egész csapatnak, hanem érdemes további megoldandó feladatokat keresni és a megoldásukon dolgozni. A megoldások sok esetben szem előtt vannak, valamilyen hétköznapi dolog formájában, szóval nem érdemes túlbonyolítani sem a játékot. Célszerű minél többet kommunikálni, mert a hatékony kommunikáció a siker kulcsa ebben a játékban. A legfontosabb dolog a játékban a csapatmunka. Bővebben...

 

- Kvíz játékok

- Rajzos játékok

- Logikai játékok

 

Csapatépítő tréningek: 1-2 napos csapatépítő tréningek szervezése a Gróf Degenfeld Kastélyszállóban! Teljes ellátás, egésznapos csapatépítő játékok, programok, trénerek és instruktorok bevonásával. Egyedi igényeknek megfelelően állítjuk össze a programokat.

Csapatépítés kapcsolatfelvétel

Segítünk a tervezésben, szervezésben szívvel és lélekkel!

Cég/Szervet neve *:
Kapcsolattartó neve *:
Kapcsolattartó telefonszáma *:
Kapcsolattartó e-mail címe *:
Érdeklődés:
Árajánlat kérés:

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!