Kapcsolat

Üzemeltető:
Fátyol Varázs Kft.
Székhely: 
3713, Arnót Petőfi S. 150/B

Adószám: 
23535101-1-05 

Telefon:
+36/30-724-4601

E-mail:                           

info@fps.co.hu

Nyitvatartás:
Hétfő-Vasárnap-ig: 
8.00 - 20.00

Csapatépítés Tokaj-Hegyalján, Csapatépítés TarcalCsapatépítés Tokaj-Hegyalján Tarcalon a Gróf Degenfeld Kastélyszállóban!

 

Outdoor Csapatépítő programok:

- Lézerharc: Tokaji Borvidék egyetlen Lézerharc pályája a Gróf Degenfeld Kastélyszálló területén helyezkedik el. A pályához tartozik egy több szász négyzetméteres két szintes épület, illetve az azt körül ölelő gyönyörű fákkal, bokrokkal borított park. A Lézerharc pálya adottságai kitünőek a komolyabb taktikai, stratégiai csapatépítő játékokhoz is.

- Buborékfoci: Focizz úgy, hogy gyakorlatilag NINCS SZABÁLY! Mindezt teljesen biztonságosan, mivel egy hatalmas felfújt labdában helyezkednek el a játékosok úgy hogy csak a lábuk van kint belőle. Ezáltal a nagyobb ütközéseket is letompítja az erős de rugalmas anyagból készült buboréklabdák. Gróf Degenfeld Kastélyszálló területén kijelölt pályán garantáljuk, hogy nemcsak a játékosok fognak nagyon jól szórakozni, hanem az őket nézők is! 

- Extrém Íjász Játék: Magyarország legújabb csapatépítő programja a Tokaj-Hegyaljai térségben! Ha egy igazán különleges, extrém és egyedi programot szeretne a munkatársainak, akkor azt itt megtalálta. 

- Geocaching - GPS pontvadászat: Természetbarát csapatépítő játék kerettörténettel! A csapatok a több hektáros Kastélyszálló és Szőlőbirtok terüketén elhelyezet geoládákat keresnek. A bennük található információk illetve logikai és ügyességi feladatokon keresztül érhetik végső céljukat a Gróf Degenfeld család szuper titkos receptjének feltárása!

Borkóstolás a Gróg Degenfeld Szőlőbirtokon: A birtokon tett pincelátogatás és bórkóstolás során betekintést nyerhetnek a magas színvonalon működő, tokaj-hegyaljai Gróf Degenfeld szőlőbirtok életébe. Nemcsak megismerkedhetnek a borászati technológiákkal, a feldolgozás folyamatával, de kínálatunkban öt (Standard), hét (Prémium), illetve nyolc (Delux) fajta bor kóstolása közül választhatnak.

 

Indoor csapatépítő programok:

Gróf Degenfeld Krimi: Nyomozás folyik a Kastélyszálló területén, eltűnt a titkos recept! Cél: a tolvaj banda felderítése!

- 1 perces ügyességi vetélkedő: A csapatok tagjainak 1 perc alatt különböző nehézségi szintű, kreatív ügyességi feladatokat kell megoldaniuk. Ez a csapatépítő játék feltárja az egyéni képességeket és a kreativítást ezen felül pedig kiváló szórakoztató program is egyben!

- Híd a szakadék fölött: Kerettörténet szerint a játékosok egy hídon sorakoznak fel, amin mindenkinek át kell jutnia! A csapatépítő játék fejleszti a segítségnyújtást és -elfogadás kompetenciát, a kreatívitást és a problémamegoldást.

- Keleti Hastánc: A hastánc műsort követően, a csoport tagjai közös hastáncot lejtenek a hastáncoktató segédletével. A program szórakoztató, vidám és építő jellegű.

- Kvíz játékok

- Rajzos játékok

- Logikai játékok

 

Csapatépítő tréningek: 1-2 napos csapatépítő tréningek szervezése a Gróf Degenfeld Kastélyszállóban! Teljes ellátás, egésznapos csapatépítő játékok, programok, trénerek és instruktorok bevonásával. Egyedi igényeknek megfelelően állítjuk össze a programokat.