Kapcsolat

Üzemeltető:
Fátyol Varázs Kft.
Székhely: 
3713, Arnót Petőfi S. 150/B

Adószám: 
23535101-1-05 

Telefon:
+36/30-724-4601

E-mail:                           

info@fps.co.hu

Nyitvatartás:
Hétfő-Vasárnap-ig: 
8.00 - 20.00

Csapatépítő programok - Extrém Csapatépítés

Outdoor Csapatépítő programok:

Lézerharc: Tapasztalataink szerint az egyik legösztönzőbb, legnagyobb aktivitást és legerősebb együttműködést elősegítő csapatépítő játék. A legtöbb esetben Jolly Joker programnak számít.

Buborékfoci: Focizz úgy, hogy gyakorlatilag NINCS SZABÁLY! Mindezt teljesen biztonságosan, mivel egy hatalmas felfújt labdában helyezkednek el a játékosok úgy hogy csak a lábuk van kint belőle. Ezáltal a nagyobb ütközéseket is letompítja az erős de rugalmas anyagból készült buboréklabdák. Az előre kijelölt pályákon garantáljuk, hogy nemcsak a játékosok fognak nagyon jól szórakozni, hanem a nézőközönség is! 

Extrém Íjász Játék: Egy igazi extrém csapatépítő program! Ha egy igazán különleges, extrém és egyedi programot szeretne a munkatársainak, akkor megtalálta. 

- Paintball: Az ország egyik legismertebb és legkedveltebb csapatépítő programja, ahol az adrenalin fröccs biztosítja az extrém hangulatot. (Mobil pályával rendelkezünk)

GPS Kincskeresés: Természetbarát csapatépítő játék kerettörténettel! A csapatok az előre legyeztetett területein elhelyezett geoládákat keresnek. A bennük található információk illetve logikai és ügyességi feladatokon keresztül érhetik végső céljukat.

 

Borkóstolás a Gróg Degenfeld Szőlőbirtokon:

A birtokon tett pincelátogatás és bórkóstolás során betekintést nyerhetnek a magas színvonalon működő, tokaj-hegyaljai Gróf Degenfeld szőlőbirtok életébe. Nemcsak megismerkedhetnek a borászati technológiákkal, a feldolgozás folyamatával, de kínálatunkban öt (Standard), hét (Prémium), illetve nyolc (Delux) fajta bor kóstolása közül választhatnak.

Történelmi lakoma az Aranykorona Korona Hotel és Étteremben:

 Éld át a történelem nagy lakomáinak hangulatát! Minden vendégünk igazi nemesnek érezheti magát, akinek kívánságait lesik! PROGRAMOK: Lovagok harci bemutatója, Királyi mulattató előadása, Látványpince látogatás több ezer négyzetméteren, Borkóstoló, Történelmi Lakoma – 4 fogásos étkezés, lakomás asztal különleges tálalással, lángoló sültekkel, Középkori hangulat és jelmezes kiszolgálás, Korhű zene. Vegyen részt egy időutazáson a királyok korába, és testközelből élje át a Szulejmán szultán által is nagyra tartott magyar középkori lovagok harcát. Ismerje meg fegyvereiket, harcmodorukat, vagy akár ki is próbálhatja eszközeiket. 

 Indoor csapatépítő programok:

- Mobil Szabadulós játék: Újgenerációs mobil szabadulós játékok kitelepítése. 3 téma: Sport, Retro, Kocsma!!! 

1 perces ügyességi vetélkedő: A csapatok tagjainak 1 perc alatt különböző nehézségi szintű, kreatív ügyességi feladatokat kell megoldaniuk. Ez a csapatépítő játék feltárja az egyéni képességeket és a kreativitást ezen felül pedig kiváló szórakoztató program is egyben!

Keleti Hastánc: A hastánc műsort követően, a csoport tagjai közös hastáncot lejtenek a hastáncoktató segédletével. A program szórakoztató, vidám és építő jellegű.

 

- Drum Drum: Zenéljen együtt munkatársaival, játszák együtt a világ leghíresebb és legmotíválóbb számait közösen, hogy örökre bevésődjön az élmény, melynek emléke mindig visszatér majd

 

Csapatépítő tréningek:

1-2 napos csapatépítő tréningek szervezése! Teljes ellátás, egész napos csapatépítő játékok, programok, trénerek és instruktorok bevonásával. Egyedi igényeknek megfelelően állítjuk össze a programokat.

Esti/Show műsorok:

- Egzotikus Hastánc Show (katt)

- Bűvész műsor (katt)

- Tánc előadás (katt)

- Tűzzsonglőr bemutató (katt)

- Énekes előadás (katt)

- Party DJ, Just Dance Show, Karaoke (katt)

 

 

Csapatépítés kapcsolatfelvétel

Segítünk a tervezésben, szervezésben szívvel és lélekkel!

Cég/Szervet neve *:
Kapcsolattartó neve *:
Kapcsolattartó telefonszáma *:
Kapcsolattartó e-mail címe *:
Érdeklődés:
Árajánlat kérés:

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!