Kapcsolat

Üzemeltető:
Fátyol Varázs Kft.
Székhely: 
3713, Arnót Petőfi S. 150/B

Adószám: 
23535101-1-05 

Telefon:
+36/30-724-4601

E-mail:                           

info@fps.co.hu

Nyitvatartás:
Hétfő-Vasárnap-ig: 
8.00 - 20.00

Extrém Íjász Játék

 

Ezúton szeretnénk megismertetni Magyarország legújabb és egyben
legizgalmasabb szabadidős, szórakoztató sport tevékenységével, az Extrém Íjász Játékkal. Cégünk Magyarországon az elsők között kezdte üzemeltetni az egyébként Amerikából származó (ArcheryTag néven futó) extrém játékot, amit  2016. áprilistól szolgáltatunk kisebb-nagyobb rendezvényeken. Tapasztalatunk szerint a rendezvények egyik leglátogatottabb program elemét ismerhették meg a vendégek, amit kicsik és nagyok egyaránt nagyon élveztek.

A játék 2 csapat íjász csatájáról szól, amit felfújhatós fedezékek, újra aktiváló célpontok és a kiváló játékszabályok tesznek igazán izgalmassá. Továbbá a minőségi, speciálisan erre a tevékenységre gyártott, íjak, speciális vesszők, illetve az arcvédő maszkok pedig a teljesen biztonságos játékot biztosítják. A játékhoz nélkülözhetetlen egy bíró, aki figyelemmel követi és koordinálja az eseményeket, ebben segít az FPS Extreme Games csapatának közel 5 éves játékvezetői tapasztalata, ami biztosítja, hogy mind a játékosok mind a nézők egy felejthetetlen és szórakoztató eseményen vegyenek részt.

A játékot kültéren és beltéren egyaránt lehet játszani, versenyszámnak is tökéletes, csapatépítő tréningeken, céges családi napokon, önkormányzati rendezvényeken, fesztiválokon garantált az emberek figyelmének felkeltése, hangulatuk fokozása.

 

 

A játékhoz szükséges ideális pálya méret 30m*15m, viszont tudunk alkalmazkodni a helyszín adottságaihoz és lehetőségeihez. 

 

Játéktípusok:

- Íjászok Viadala - bővebben itt

- Íjászharc - bővebben itt

- Íjharc - Sortűz háború bővebben itt

 

 

 

Extrém Íjász Játék kapcsolatfelvétel!

Extrém beállítottságú és kihívást kedvelő csapatok jelentkezését várjuk!

Név *:
E-mail *:
Telefon *:
Jelentkezés:
Érdeklődés:

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!

ok

okok