Kapcsolat

Üzemeltető:
Fátyol Varázs Kft.
Székhely: 
3713, Arnót Petőfi S. 150/B

Adószám: 
23535101-1-05 

Telefon:
+36/30-724-4601

E-mail:                           

info@fps.co.hu

Nyitvatartás:
Hétfő-Vasárnap-ig: 
8.00 - 20.00

Factory Sport Aréna - Lézerharc Miskolc

Factory Sport Aréna 3 pályával.

Cím: Miskolc, Vasgyári út 43. (Diósgyőri SZTK-val Gózon Lajos 11. szembe lévő nagy parkolónál van a gyülekező) GPS: 48.094520, 20.729224

1-es pálya (Pincerendszer):

Lézerharc pálya nehézségi szintje: nehéz fokozat

Pálya leírás: A régi Vasgyár pincerendszerében található, amit eredeti állapotába hagytunk, régi katonai bunker hangulatot biztosít, továbbá a pincerendszer elrendezése taktikai lézerharcra is alkalmas. A lézerharc pályát, gumi, fa, és hordó fedezékek tarkítják, továbbá az egész pálya be van hangszórózva, igény esetén saját zenét is lehet hallgatni a játék közben.  

2-es pálya (kültéri, gyors pálya): Lézerharc pálya nehézségi szintje: közepes fokozat

Pálya leírás: Közvetlenül az épület mellett található területen vannak fák, bokrok, raklapokból, hordókból, gumikból színesített fedezékek mellett található egy autó roncs, illetve egy kis bunker.

3-as pálya (kisebb pincerendszer): Lézerharc pálya nehézségi szintje: könnyű fokozat

Pálya leírás: A kisebb pincerendszer lépcső és küszöb mentes, paintball szennyeződésektől mentes, UV lámpákkal felszerelet, gipszkarton falak és gumifedezékekkel van felszerelve. Ajánlott 8-12 éveseknek.

Pálya extra:

- A klub helységbe étel-ital behozható, ez lehetőséget biztosít születésnap, csapatépítő és egyéb rendezvények megrendezésére, továbbá lehetőség van bátorságpróbára (a Sport Aréna szivacsgödrébe való ugrással). Megjegyzés: a pálya nem tiszta, ezért váltóruha használata javasolt. A klub helység, egy régi Ikarus busz eleje a bárpult, busz ülések fa asztalok extrém bárhoz hasonlítható.

- Bográcsozás, szalonna sótési lehetőség (külön díj ellenében)

- Büfé

- Mászócsarnok használata (igény esetén Kelet Magyarország legnagyobb beltéri mászófalának használata, külön díjazás ellenében)