Kapcsolat

Üzemeltető:
Fátyol Varázs Kft.
Székhely: 
3713, Arnót Petőfi S. 150/B

Adószám: 
23535101-1-05 

Telefon:
+36/30-724-4601

E-mail:                           

info@fps.co.hu

Nyitvatartás:
Hétfő-Vasárnap-ig: 
8.00 - 20.00

Lézerharc Eger - Szabadidős program Egerben!

Lézerharc a történelmi Eger belvárosában!

Ahogy azt a történelem könyvekből és Gárdonyi Géza csodás könyvéből tudjuk, az egri emberek ereiben igazi harcos vér csörgedez. Éld át a modern kori egri várostromot, légy te a XXI. századi Bornemissza Gergely és győzd le az ellenfél csapatát egy fantasztikus lézerharc csatában!

Osztálykiránduló csoportok legkedveltebb szabadidős programját beltéren Eger belvárosában, illetve kültéren, Eger külvárosában van lehetőség kipróbálni!

 

 


Céges csapatépítő programok Egerben! Lézerharc mellett van lehetőség Buborékfocizni, Extrém Íjászkodni illetve az országban újdonságnak számító JUMANJI kaland játékot kipróbálni. Továbbá vállalunk több napos csapatépítést Egerben és környékén! Extrém programok, beltéri és kültéri csapatépítő játékok, esti szórakoztató programok, motívációs és vezetői tréningek tartása szakképzett trénerrel!

 

Lézerharc a hét magyar csoda egyikében - az egykori Érseki pincerendszer egyik területén!

 

Egyedülálló élményben lehet részed Egerben, mivel a különleges pincerendszert a csapatoddal vezetés nélkül fedezheted fel, sőt játszhatsz benne lézerharc játékot.

A pincerendszerben télen-nyáron 12°C van! 

Helyszín: Időalagút Eger, Városfal utca 1. (régi Domus mögötti parkoló)


Kültéri lézerharc Eger környékén!

 

Egertől 10-15 percre több kültéri játéklehetőségre is van lehetőség. Erdei pálya, parkos pálya és akár profi megépített paintball pályán is van lehetőség lézerharcozni.


Lézerharc/Lasertag Egerben, ajánljuk céges csapatépítő programnak, osztálykirándulóknak, baráti társaságoknak, családoknak szórakoztató kikapcsolódási lehetőségként! 

 

 

Lézerharc kapcsolatfelvétel

A legnépszerűbb csapatépítő, osztálykiránduló és rendezvény programunk!

Név *:
Email *:
Telefon *:
Jelentkezés:
Érdeklődés:

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!