Kapcsolat

Üzemeltető:
Fátyol Varázs Kft.
Székhely: 
3713, Arnót Petőfi S. 150/B

Adószám: 
23535101-1-05 

Telefon:
+36/30-724-4601

E-mail:                           

info@fps.co.hu

Nyitvatartás:
Hétfő-Vasárnap-ig: 
8.00 - 20.00

Lézerharc ismertető!

2015.06.09.

Szeretnénk Önöket megismertetni Magyarország egyik legújabb, legnépszerűbb, legizgalmasabb szórakoztató szabadidős sport tevékenységünkkel a Lézerharccal, ami minden korosztály számára biztosítja a felejthetetlen kikapcsolódást.

Mi is a Lézerharc?

Nevezhetnénk modern számháborúnak, de hívhatnánk fájdalom mentes paintball csatának is, vagy mondhatnánk rá, hogy ez egy számítógépes játék élőben?! Valójában mindhárom vegyítése, egy veszélytelen csak fejpánt találatot érő lövöldözős, számítógépes játékokból felhasznált szabályrendszeren alapuló, fájdalom és sérülés veszély mentes szórakoztató szabadidős stratégiai játék, modern technikával felvértezve.

A lézerpuska infravörös fénnyel kommunikál a többi játékoson elhelyezett szenzorral. Bár lézerpuska a neve, de a puskák valójában infravörös fényt bocsátanak ki. Az infravörös fény teljesen veszélytelen, éppúgy mint a TV távirányítója. Az infravörös fény nem esik a látható fénytartományba, ezért a lövéssel egyidejűleg egy LED felvillanása imitálja a torkolattüzet. A puska hangszórójából rengeteg jelzés kapható: mint pl. a lövés, találat, találat visszaigazolás, tárcsere, üres tár, gránát stb.  Lézerharc játék során a találatokról nem alakulhat ki vita, mivel találatkor a puskába beépített elektronika automatikusan és azonnal levesz egy "életet", amit hanghatás és az "áldozat" felvillanó szenzorai is jeleznek. Ha elfogytak az életek, a puska lemerül. Újraindítani csak egy speciális kulccsal lehet, amely a játékvezetőnél van. Így a játék jókedvű marad, győzni az a csapat fog, amelyik képes együtt, csapatban dolgozni, és ügyes stratégiát választ az ellenfél legyőzésére.

Lézerharc kapcsolatfelvétel

A legnépszerűbb csapatépítő, osztálykiránduló és rendezvény programunk!

Név *:
Email *:
Telefon *:
Jelentkezés:
Érdeklődés:

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!

vissza