Osztálykirándulás programok Miskolcon, Egerben!

Osztálykirándulóknak Miskolcon, Egerben, Debrecenben, Nyíregyházán, Tarcalon tudunk biztosítani igazán izgalmas diák programokat!

 

Élményfutár szolgáltatásunknak köszönhetően a programjainkat megrendelheti a szálláshelyükre vagy akár az iskola udvarukra!

- Osztálykirándulás Miskolcon: Miskolcon a Factory Sport Aréna területén van lehetősége az osztálykirándulóknak Paintballozni, Lézerharcozni, Falat mászni, Rollerezni, Ping-pongozni, kosárlabdázni, focizni, trambulinozni, valamint az Avas hegy gyomrában, az Aranykorona Hotel alatti pincerendszerven lézerharcolni. Miskolci osztálykirándulós programok! 

 

 

 

 

 

- Osztálykirándulás Debrecenben: Debrecenben a Koppány Kalandpark területén van lehetősége az osztálykirándulóknak Paintballozni, Lézerharcolni, Buborékfocizni, Extrém Íjász Játékot játszani, quadozni, kalandparkozni, focizni stb. Debreceni osztálykirándulós programok!

 

- Osztálykirándulás Nyíregyházán: Nyíregyházán Lézerharcolni, Buborékfocizni és Extrém Íjász Játékra van lehetősége az osztálykirándulóknak. Nyíregyházi osztálykirándulós programok!

 

- Osztálykirándulás Egerben: Egerben a Mátyus Udvarház területén van lehetőség az osztálykirándulóknak Lézerharcolni, Buborékfocizni és Extrém Íjász Játékot játszani. Egri osztálykirándulós programok!

 - Osztálykirándulás Tarcalon: Tarcalon - Tokaj-Hegyalján a Gróf Degenfeld Kastélyszálló területén van lehetősége az osztálykirándulóknak Lézerharcolni, Buborékfocizni és Extrém Íjász Játékot jásztani. Tokaj-Hegyaljai osztálykirándulós programok! (Feltöltés alatt)

 

Osztálykiránduló program kapcsolatfelvétel

7-18 évesek legkedveltebb szabadidős tevékenységei egy helyen!

Iskola/szervezet *:
Kapcsolattartó *:
Telefon *:
E-mail *:
Megrendelés:
Érdeklődés:

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!