Kapcsolat

Üzemeltető:
Fátyol Varázs Kft.
Székhely: 
3713, Arnót Petőfi S. 150/B

Adószám: 
23535101-1-05 

Telefon:
+36/30-724-4601

E-mail:                           

info@fps.co.hu

Nyitvatartás:
Hétfő-Vasárnap-ig: 
8.00 - 20.00

Osztálykirándulás programok Miskolcon, Egerben!

Osztálykirándulóknak Miskolcon, Egerben, Debrecenben, Nyíregyházán, Tarcalon tudunk biztosítani igazán izgalmas diák programokat!

 

Élményfutár szolgáltatásunknak köszönhetően a programjainkat megrendelheti a szálláshelyükre vagy akár az iskola udvarukra!

- Osztálykirándulás Miskolcon: Miskolcon a Factory Sport Aréna területén van lehetősége az osztálykirándulóknak Paintballozni, Lézerharcozni, Falat mászni, Rollerezni, Ping-pongozni, kosárlabdázni, focizni, trambulinozni, valamint az Avas hegy gyomrában, az Aranykorona Hotel alatti pincerendszerven lézerharcolni. Miskolci osztálykirándulós programok! 

 

 

 

 

 

- Osztálykirándulás Debrecenben: Debrecenben a Koppány Kalandpark területén van lehetősége az osztálykirándulóknak Paintballozni, Lézerharcolni, Buborékfocizni, Extrém Íjász Játékot játszani, quadozni, kalandparkozni, focizni stb. Debreceni osztálykirándulós programok!

 

- Osztálykirándulás Nyíregyházán: Nyíregyházán Lézerharcolni, Buborékfocizni és Extrém Íjász Játékra van lehetősége az osztálykirándulóknak. Nyíregyházi osztálykirándulós programok!

 

- Osztálykirándulás Egerben: Egerben a Mátyus Udvarház területén van lehetőség az osztálykirándulóknak Lézerharcolni, Buborékfocizni és Extrém Íjász Játékot játszani. Egri osztálykirándulós programok!

 - Osztálykirándulás Tarcalon: Tarcalon - Tokaj-Hegyalján a Gróf Degenfeld Kastélyszálló területén van lehetősége az osztálykirándulóknak Lézerharcolni, Buborékfocizni és Extrém Íjász Játékot jásztani. Tokaj-Hegyaljai osztálykirándulós programok! (Feltöltés alatt)

 

Osztálykiránduló programok kitelepítése közvetlenül a szálláshelyre! Élményfutár szolgáltatás!!! 

Osztálykiránduló program kapcsolatfelvétel

Élményfutárként kitelepülést vállalunk akár a szállásra is!

Iskola/szervezet *:
Kapcsolattartó *:
Telefon *:
E-mail *:
Megrendelés:
Érdeklődés:

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!