Kapcsolat

Üzemeltető:
Fátyol Varázs Kft.
Székhely: 
3713, Arnót Petőfi S. 150/B

Adószám: 
23535101-1-05 

Telefon:
+36/30-724-4601

E-mail:                           

info@fps.co.hu

Nyitvatartás:
Hétfő-Vasárnap-ig: 
8.00 - 20.00

ÚJDONSÁG Drift Trike

Motoros Drift Trike

 

Ez az az élmény amikor kiélesednek érzékeid, összpontosítasz, az adrenalin szinted megugrik, majd elkezdesz ráérezni ívekre és úgy mozogsz a Trike-al mint egy igazi versenyző.

Erő, Érzés, Összpontosítás, Ügyesség, Szórakozás, Sport!

Szeretnénk Önökkel megismertetni Európában is egyedülállónak számító legújabb, legizgalmasabb szórakoztató szabadidős sport tevékenységünkkel, amely garantáltan biztosítja az adrenalin fröccsöt.

Mi is az a Drift Trike?

Az extreme sportok kedvelőinek újabb hóbortja,  mely a drift autós sportágra hasonlít. Ugyan egy háromkerekű gyerek biciklire emlékeztet, a száguldás és az erő izgalma miatt könnyen bele lehet szeretni, mivel egy 200 cm3 motor hajtja.

A Drift Trike olyan tricikli, amelyek alacsony tapadású hátsó kerekekkel vannak ellátva. Úgy tervezték, hogy sodródjanak ezért szándékosan beavatkoztak a hátsó kerék tapadását illetően. Általában aszfaltos vagy beton utakon lehet elérni a maximális élményt.

A  játékot kültéren lehet játszani, versenyszámnak is tökéletes, csapatépítő tréningeken, céges családi napokon, önkormányzati rendezvényeken, fesztiválokon garantált az emberek figyelmének felkeltése, hangulatuk fokozása.

 

A játékhoz szükséges ideális pálya méret 40 x 15 m, viszont tudunk alkalmazkodni a helyszín adottságaihoz és lehetőségeihez.

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot az alábbi elérhetőségeinken.

 

 

 

Motoros Drift Trike Ez az az élmény amikor kiélesednek érzékeid, összpontosítasz, az adrenalin szinted megugrik, majd elkezdesz ráérezni ívekre és úgy mozogsz a Trike-al mint egy igazi versenyző. Erő, Érzés, Összpontosítás, Ügyesség, Szórakozás, Sport! Kedves Partnerünk, leendő Partnerünk! Szeretnénk Önökkel megismertetni Európában is egyedülállónak számító legújabb, legizgalmasabb szórakoztató szabadidős sport tevékenységünkkel, amely garantáltan biztosítja az adrenalin fröccsöt. Mi is az a Drift Trike? Az extreme sportok kedvelőinek újabb hóbortja, mely a drift autós sportágra hasonlít. Ugyan egy háromkerekű gyerek biciklire emlékeztet, a száguldás és az erő izgalma miatt könnyen bele lehet szeretni, mivel egy 200 cm3 motor hajtja. A Drift Trike olyan tricikli, amelyek alacsony tapadású hátsó kerekekkel vannak ellátva. Úgy tervezték, hogy sodródjanak ezért szándékosan beavatkoztak a hátsó kerék tapadását illetően. Általában aszfaltos vagy beton utakon lehet elérni a maximális élményt. A játékot kültéren lehet játszani, versenyszámnak is tökéletes, csapatépítő tréningeken, céges családi napokon, önkormányzati rendezvényeken, fesztiválokon garantált az emberek figyelmének felkeltése, hangulatuk fokozása. A játékhoz szükséges ideális pálya méret 40 x 15 m, viszont tudunk alkalmazkodni a helyszín adottságaihoz és lehetőségeihez. Amennyiben felkeltettük érdeklődését, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot az alábbi elérhetőségeinken.