Kapcsolat

Üzemeltető:
Fátyol Varázs Kft.
Székhely: 
3713, Arnót Petőfi S. 150/B

Adószám: 
23535101-1-05 

Telefon:
+36/30-724-4601

E-mail:                           

info@fps.co.hu

Nyitvatartás:
Hétfő-Vasárnap-ig: 
8.00 - 20.00

Lézerharc Miskolc - Szabadidős program Miskolcon!

A Lézerharc a rengeteg mozgás mellett, egy rendkívül színes és összetett játék.

Lézerharc Miskolcon

Előnye, hogy nem jár fájdalommal és külön szerepeket tudunk adni a játékosoknak. Lehet "mesterlövész", aki távolból gyengíti a másik csapatot, vagy "orvos", aki a csapattagokat gyógyítja, de akár kipróbálhatod a "predátor" szerepet több élettel, lőszerrel, gránáttal és a barátok megpróbálhatják levadászni. 

A Lézerharcban egyértelművé válik az első kör után, hogy a magányos farkasok és a szuper hősök nem versenyképesek egy csapatjátékban. Az is észrevehető minden társaságnál, hogy a program elején kicsit tanácstalanok, bár az erősebb egyéniségek kezdeményezőbbek, viszont a játékosok nem mozognak, dolgoznak együtt. Itt jövünk mi a képbe, ugyanis az FPS Lasertag csapata nagyon nagy hangsúlyt fektet arra, hogy folyamatosan jelen legyen, illetve színesítse és építse mindkét csapat játékát, taktikáját!

A játék közepétől hatalmas játékstílus változáson mennek keresztül a résztvevők, és olyan összhang és igazi csapatjáték veszi kezdetét, hogy nekünk játékvezetőknek is hatalmas élmény figyelni a küzdelmet.

Lasertag MiskolconLézerharc Miskolcon!

Helyszínek: 

FACTORY SPORT ARÉNA - Miskolc, Vasgyári út 43. (bejárat a Gózon Lajos 11. számnál található nagy parkoló) Lézerharc Miskolc Bővebben...

BARLANG PÁLYA - Aranykorona Hotel és Étterem: Miskolc, Kisavas Első sor 19-20. Lézerharc Miskolc Bővebben...

GÁRDONYI - Gárdonyi Művelődési Ház: Miskolc, Sütő János út 43.

A szabadidős programot ajánljuk baráti társaságoknak, családoknak, csapatépítő programnak, céges rendezvényekre illetve önkormányzati rendezvényekre és falunapi programnak!

Bővebben...

 

Lézerharc kapcsolatfelvétel

Készen állsz egy jó kis lézerharcra? Nincs más tennivaló mint kitölteni az űrlapunkat, és kollégánk hamarosan felveszi veled a kapcsolatot!

Név *:
Email *:
Telefon *:
Jelentkezés:
Érdeklődés:

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!

 

SZABADIDŐS PROGRAM: LÉZERHARC MISKOLCON!