Kapcsolat

Üzemeltető:
Fátyol Varázs Kft.
Székhely: 
3713, Arnót Petőfi S. 150/B

Adószám: 
23535101-1-05 

Telefon:
+36/30-724-4601

E-mail:                           

info@fps.co.hu

Nyitvatartás:
Hétfő-Vasárnap-ig: 
8.00 - 20.00

Osztálykirándulás Nyíregyháza

Nyíregyháza, a nyírség szíve!

Nyíregyháza Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében fekszik, az észak-alföldi régió második legjelentősebb városa Debrecen után. Az ország hetedik legnagyobb városa, közel 120 000 lakossal. A térség gazdasági és kulturális motorja, vonzó turisztikai célpont. A belvárosban a történelmi épületek és terek, a város szélén pedig Nyíregyháza-Sóstó minden zuga                                                            magával ragadó.

 

A Sóstói Múzeumfalu a megye tájegységeinek népi építészetét, illetve életviszonyait mutatja be.

 

A Sóstói Állatpark az ország egyik legszebb állatparkja, ahol az állatok többsége szabadon, ketrecek nélkül él, a világ minden kontinensének állatvilágát bemutatja. Akvárium- és lepkeházzal, valamint a trópusi állatokat bemutató házzal, Óceánáriummal és panoptikummal is rendelkezik.

 

Ezek a programok is óriási élményt nyújthatnak a diákoknak, de mi szeretnénk aktív, mozgásra alapuló élményprogram lehetőségekre is felhívni a figyelmüket!


- Lézerharc Nyíregyházán: Lézerharc a Nyírségi Golf Club területén! Két erdei pályával várunk osztálykiránduló csapatokat, aki szeretnének friss levegőben a természetben aktívan kikapcsolódni! Hatalmas füves terület, nagy erdő és egy nagyon szép tó biztosítja a gyönyörű környezetet! Egyszerre 20-25 ember tud játszani, de több csapatos házi bajnokság rendezésére is van lehetőség! Bővebben...- Buborékfoci Nyíregyházán: Az egyik legkeményebb, de egybenMiskolci program! a legszórakoztatóbb osztálykiránduló program. Buboréklabdákkal játszuk egy kijelölt pályán, mobilkapukkal, focilabdával. Különleges játéktípusok, élménydús játékvezetés jellemzi a szabályok nélküli, ámokfutó mérkőzést. Vidám és szórakoztató osztálykirándulás Nyíregyházán. Bővebben...


- Extrém Íjász Játék Nyíregyházán

Szabadidős program Miskolcon!Magyarország legújabb osztálykiránduló programját 2015 végén, elsőként indítottuk el az országban, ezért a veszélyesnek tűnő, extrém csapatépítő játékot alaposan tanulmányozhattuk és teljesen biztonságossá fejlesztettük. Ez az a játék, amit minden játékos nagyon hamar el tud sajátítani és rövid időn belül tud látványos sikereket elérni. A legújabb és legextrémebb osztálykiránduló program Nyíregyházán is! Bővebben...
Látogasd meg a Nyírséget osztályoddal!